Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням- це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба . І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.

З нагоди Дня миру у ліцеї пройшли тематичні заходи, з метою формування глибокого розуміння учнями питань, пов’язаних із миром, розширення знань дітей про важливість миру на землі, виховання гуманізму, патріотизму, любові до свого народу, поваги до людей різних національностей.

Цього дня  відбувся  також благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

Усі бажаючі змогли побачити виставку дитячих малюнків «Я обираю МИР»Яка була організована вчителями: Грицюк О.Я., Пясецькою С.Є.

  В ліцеї панувала справжня атмосферу добра і миру. Діти закликали всіх людей творити добро на Землі, жити у мирі та злагоді!

Міжнародний день миру – це свято покликане змусити кожного не тільки задуматися, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі, адже найбільше у світі щастя – жити і працювати під мирним небом.